Inatsisartut iPad app

Inatsisartut har nu sin egen iPad app. Den er til dig, som er medlem af Inatsisartut, partisekretær eller ansat i Selvstyret og alle, der gerne vil følge med i, hvad der sker i Inatsisartut.

Inatsisartut iPad app

 

App'en indeholder et uddrag af Inatsisartuts hjemmeside ina.gl, og er først og fremmest tænkt som arbejdsredskab for at kunne tilgå relevant information via en iPad. Fokus er derfor på en oversigt over medlemmer af Inatsisartut og ansatte i Bureau for Inatsisartut, nyheder, samlingsmateriale samt publikationer og dokumenter. Alle andre informationer om Inatsisartut kan fortsat findes på ina.gl.

 

Inatsisartut app'en kan bruges på en iPad og hentes fra Apples AppStore ved at søge efter "Inatsisartut". Første gang app'en bliver installeret tager dette noget tid, da der samtidig med installationen også hentes indhold i form af pdf-dokumenter. Efterfølgende synkroniserer app'en sig automatisk hver halve time, når den er aktiv. Derefter kan app'en også bruges offline, dvs. at man ikke behøver at være forbundet med et netværk.